Ayfer-Ceylan EMET Fen Lisesi

Vizyon: Dünyaya bilimin ışığında bakabilen, Atatürk İlke ve İnkılâplarına sahip çıkan, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, teknolojiyi geliştiren, dünya barışına katkı sağlayan, milli ve manevi değerlerini özümsemiş geleceğin liderlerini ve bilim adamlarını yetiştiren bir kurum olarak eğitim-öğretim faaliyetlerini çağın ötesine taşımaktır.

Misyon: Öğrenci odaklı eğitim anlayışı içinde,"Tam Öğrenme Modeli´ne" dayalı, öğrencilerin farklı zeka türlerine göre, onlara farklı öğretme tekniklerini uygulayan bir kurum olarak; temel bilgileri edinmiş, genel kültürü ve sosyal becerileri gelişmiş, yabancı dil bilen, teknolojiyi etkin olarak kullanan, bilgiye ulaşma ve bilgiyi kullanma yeteneği üst düzeye ulaşmış, yaşam boyu öğrenme anlayışını benimsemiş, özgüveni yüksek, başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2022 Yks Türkiye 1379. 2022 Yks Türkiye 1380.

Saatler: 08.30-16.20
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil: İngilizce / Almanca
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 399,5024 - % 10,02
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2022 Yks yerleşen öğrenci sayısı 52
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2022 Yks yerleştirme oranı %64
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz Teknofest 2021 Türkiye Finallarine Kalmıştır.3 Adet Faydalı model ve patent başvurumuz vardır.
Proje Çalışmaları: Okulumuz Teknofest 2021 Türkiye Finallarine Kalmıştır.Okulumuzda düzenli olarak her yıl Tübitak Bilim fuarları yapılmakta olup geniş kitlelere ulaşılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Digital School Erasmus Projesi yürütülmektedir.

WEB - https://acefl.meb.k12.tr

Adres - ERKMEN MAH. ŞEHİTLER CADDESİ CAD. FEN LİSESİ BLOK NO: 151/1 İÇ KAPI NO: 4 BOLVADİN / AFYONKARAHİSAR

Yatakhane Koğuşu :1
Öğretim Şekli :Normal- Güzdüzlü

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çay-Bolvadin-Emirdağ Çevre Yolu üzerinde Bolova Evleri mevkiindedir.

Ulaşım Şehir merkezinden Emirdağ Caddesi yönüne hareket eden dolmuşlar ile ulaşım sağlanmaktadır. Kız ve Erkek Pansiyonumuz Bolvadin Anandolu İmam Hatip Lisesi arkasında olup okula uzaklığı 1.7 km ve şehir merkezine 1 km mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul ilçe Merkezine uzaklığı 2 km , Pansiyonun Okula olan uzaklığı 1,7 km.