02.05.2023 232

2021/2023 yılları arasında gerçekleştirilen "Digitall School" projesi tamamlanmıştır. Ürün olarak dijital eğitimin gerekliliklerini içerisinde barındıran DigitAll School  isimli proje rapor kitabı hem dijital hem de yazılı olarak hazırlanmıştır. Bu projede ortak olan Türkiye, Polonya, Slovenya, Macaristan, İspanya, Finlandiya ülkelerinde bir dizi eğitim faaliyeti yürütülmüştür. Okulumuz öğretmenleri, çeşitli ülkelerde farklı eğitim ortamlarında dijital eğitimin gereklilikleri üzerine sertifikalar elde etmişlerdir. Eşgüdüm içerisinde yürütülen projede özellikle pandemi döneminde ihtiyaç duyulan dijital eğitim tüm ayrıntılarıyla incelenmiş Ayfer Ceren Ahmet Fen Lisesi'ne özellikle değer katmıştır. Bu eğitimin yaygınlaştırılması üzerine yapılan etkinlikler kapsamında öğrencilere Dijital Eğitim üzerine etkinlikler hazırlatılmıştır. Ayrıca eğitim faaliyetlerine katılan ve diğer öğretmenler konuyla ilgili birifing ve Seminerler verilerek eğitim faaliyeti en mükemmel şekilde sonlandırılmıştır. Okulumuza bu eğitim faaliyetlerinde desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Derviş Özçal'a , Şube Müdürlerimiz Mehmet Ali Keleş ve Mehmet Küçük'e özellikle teşekkür ederiz. Bu eğitim faaliyetinin çıktısı olan dijital school kitabına ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesinden ve Ayfer Ceylan Emet Fen Lisesi web sitesinden hem İngilizce hem de Türkçe olarak ulaşabilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/03/04/974794/dosyalar/2023_05/02141009_Turkish-version-of-Intellectual-Output-2_-School-Guide.pdf

02-05-202302-05-2023

Adres:
ERKMEN MAH. ŞEHİTLER CADDESİ CAD. FEN LİSESİ BLOK NO: 151/1 İÇ KAPI NO: 4 BOLVADİN / AFYONKARAHİSAR