Reading Crew isimli eTwinning projesinde öğrencilerimizin çalışmaları devam ediyor.Mart ayının teması olan eşitlik üzerine İngilizce makaleler okuyan öğrencilerimiz, yapılan online toplantıda proje ortağı arkadaşlarıyla bir araya gelerek İngilizce münazara etkinliği gerçekleştirmişlerdir.Öğrencilerimiz bu etkinlikler sayesinde İngilizce anlama ve konuşma becerilerini geliştirme imkanı bulmaktadır.Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

07.04.2023 235

07-04-2023

Adres:
ERKMEN MAH. ŞEHİTLER CADDESİ CAD. FEN LİSESİ BLOK NO: 151/1 İÇ KAPI NO: 4 BOLVADİN / AFYONKARAHİSAR