2023 Lgs Yerleştirme Sonucu Okulumuzu Kazanan Öğrenciler İçin Bilgilendirme..

2023 - 2024 Eğitim öğretim yılında okulumuza yeni kayıt olacak öğrenciler için bilgilendirme.

24.07.2023 391

(Aşağıdaki Belgeler Okulumuzu Kazanan bütün öğrencilerden Kayıt esnasında istenecektir.)

1)  Sınav Yerleştirme Sonuç Belgesi

2)  Nüfus cüzdanının aslı vefotokopisi

3)  Ekte yer alan matbu veli dilekçeleri ile Öğrenci – Veli – OkulSözleşmesi

Not : Pansiyon Başvurusu olmayacak öğrenciler için Yanlarında Sadece kimlikle okula gelmeleri yeterlidir, gerekli evraklar okuldan temin edilebilir.

PARASIZ YATILI OLARAK KALACAK ÖĞRENCİLER İÇİN EKLER:

1-      Aile Durum Belgesi

(ÜCRETLİ VE MEMURLAR İÇİN 2022 YILINA AİT 12 AYLIK GELİRİGÖSTEREN ÇALIŞTIĞI KURUMDAN ONAYLI MAAŞ BORDROSU, EMEKLİLER İÇİN EMEKLİ MAAŞINI ALDIĞI BANKADAN ONAYLI MAAŞ DÖKÜM BELGESİ , SERBEST MESLEK SAHİPLERİ İÇİN VERGİ DAİRESİNDEN ONAYLI,

ÇİFTÇİLER İÇİN MUHTARLIKTAN ONAYLI EK -1 BELGESİ)

•    Gelir durumunu gösterir resmibelge.

•    Eş durum belgesi (Çalışmıyorsa SGK, Maliye ve Tarım İl MüdürlüğüBelgeleri)

•    Bakmakla yükümlü olduğu kişi sayısını gösterir belge. (Varsa mahkemekararı)

2-      Sağlık raporu ( Pansiyonda kalmasında sakınca olmadığınadair.)

3-      2 (iki) adetfotoğraf

4-      Eğer Bursu parasız yatılı ya dönecekse , bursunun parasız yatılıya kesilmesi için dilekçe.

PARALI YATILI OLARAK KALACAK ÖĞRENCİLER İÇİN EKLER:

1-      Sağlık raporu ( Pansiyonda kalmasında sakınca olmadığınadair.)

2-      Sınavın yapıldığı ders yılında tasdikname ile uzaklaştırma veya daha ağır bir ceza almadığını ve sınıfını geçtiğini gösterenbelge

3-      2 (iki) adetfotoğraf

Bilgilendirme Notu :

1-      Eğer öğrencinin Bursu yoksa ve 2022 yılı hane gelirinin ferd başına düşen miktarı 46.000,00 (kırkaltıbin) TL’yi geçmiyorsa öğrenci PARASIZ YATILIK başvurusunda bulunabilir.

2-      Bursunu Parasız yatılılık için kestiren öğrenciler ,parasız yatılılık hakkında vazgeçip yurttan ayrıldıklarında bursları geri dönmemektedir.

3 -     Pansiyon ile Okul arası mesafe 1.7 km'dir.

Kayıt Klavuzu için Tıklayınız meb_iys_dosyalar/03/04/974794/dosyalar/2023_08/16145949_2-2023-2024-kayit-evraklari.pdf

Adres:
ERKMEN MAH. ŞEHİTLER CADDESİ CAD. FEN LİSESİ BLOK NO: 151/1 İÇ KAPI NO: 4 BOLVADİN / AFYONKARAHİSAR